Roditeljstvo menja vaš život za 360 stepeni. Stare navike moraju da se prilagode novom članu. No, ipak, neke stvari moguće je i dalje raditi kao npr. ići na more, samo malo izmenjeno. Sada se nekadašnja letovanja sa ludim noćnim izlascima pretvaraju u ludu avanturu sa klincima.

Približava se početak školske godine, a za pripremu dece za polazak u školu-udžbenike, radne sveske, školski pribor, roditelji moraju da izdvoje od 14 do 20.000...

Ako postoji nešto u čemu se ateisti i vernici mogu složiti to je da je rođenje jedno od najvećih čuda na svetu. Osoba koja daje život drugom ljudskom biću...

 

Veoma je važno raditi sa svojom decom i razviti socijalu veštinu kod njih. Naučite svoju decu kako da poštuju različitosti kod ljudi.

Leto sa decom može biti veoma lepo i bezbrižno ukoliko se na vreme opremite potrebnim preparatima za putovanje.

Slavica Stojiljković, iz sela Srnja, kod Kruševca, koja je rodila devojčicu Nađu u svojoj 59.godini i tako postala treća najstarija porodilja u istoriji Srbije.

 

„Kada se skupi kritična masa nevakcinisanih osoba u zajednici, a izloženost je stalno prisutna, epidemije će naravno početi da poprimaju sve veće razmere, to ne možemo nikako izbeći”, smatra imunolog Univerzitetske dečje klinike Tiršova dr Srđa Janković.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE