Nemojte misliti da dijeta podrazumeva odricanje od svega sto volite da pojedete. Klasičan primer je da za ručak u restrikciji hrono ishrane, možete spremiti bolonjez sos, potrebno je samo testeninu zameniti nekom dozvoljenom alternativom. 

Nekada nam prosto nije do pravljenja hleba, već želimo nešto brzo i jednostavnije. Umesto hleba napravite pogačice koje veoma brzo stižu.

U koliko se pridržavate hrono ishrane, za doručak u restrikciji možete spremiti pitu sa prazilukom i slaninom. Jako je hranljiva i "drži" sitost do ručka.

Pored brojnih hlebova koje možete napraviti, tokom hrono ishrane možete napraviti i pogaču. I to ne običnu, već onu pravu, domaćinsku, koja podseća na pogaču ispod crepulje, kakve su pekle naše bake i prabake. 

Potpuno čist koprivin sok dobija se iz mladih listova i stabljika. Danas je sve popularniji sok od koprive i limuna u kombinaciji sa pomorandžama i drugim argumima, a evo kako da ga napravite.

Hrono ishrana nije dijeta, već pametan način ishrane u kojoj je kombinacija namirnica jako važna. Ono što je najvažnije ne morate se odreći svojih omiljenih obroka i omiljenih jela.

U susretu slavi, Sveti arhangel Gavrilo, poklanjamo Vam recept za Straćatela tortu koja se veoma lako i brzo pravi.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE