Parkiranje u samom jezgru grada i dalje najveci problem za Kruševljane. Pešaci u Brijanuvoj ulici najugroženiji!

Izgradnjom montažne ''fast'' garaže, prve takve van Beograda, koja je locirana na Trgu Kosturnica, kapaciteta 148 parking mesta delimično je rešeno parkiranje u gradu. S obzirom da iz godine u godinu, procenat uvoza automobila rapidno raste u Srbiji, problem parkiranja u Kruševcu, naročito u užem centru i dalje je veliki problem! Ova priča potkrepljena je fotografijama načinjenim u Brijanovoj ulici, koja je jedna od najprometnijih ulica najužeg centra grada.

Sa desne strane ove ulice obeležena su mesta za parkiranje, ali iz nedelje u nedelju vozači parkiraju automobile i na mestu na kome to nije dozvoljeno. Na taj način mnogi pešaci su ugroženi u ovom delu prometne ulice koja vodi do glavne Autobuske stanice, jer moraju da se kreću bukvalno po sredini kolovoza. Takođe, dostavna vozila koja opskrbljuju mnoge trgovinske radnje, teško mogu da prođu između parkiranih automobila sa leve i desne strane Birjanove ulice. Ovim putem dobronamerno apelujemo na nadležne opštinske organe, da pravovremeno reaguju i reše ovaj problem, kako bi se svi u ovoj ulici osećali bezbedno.

APEL

Ovi putem pozivamo sve naše građane da nam putem mail adrese (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) pošalju tekstove i fotografije svega onoga što je sporno u delu grada u kome žive, i apelom na opštinske organe pukašamo da rešimo probleme za normalan i bezbedan život u našem gradu.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE