Roditelji Milene Đ. (25), devojke koja je nađena mrtva sa prerezanim vratom i iscepanim stvarima u ulazu zgrade u Beogradu, nakon vesti o njenoj smrti nisu imali snage da pričaju o tragediji. Jedan od rođaka iz sela Gornji Stepoš kod Kruševca, odakle je devojka rodom, samo je kratko rekao: "Igrala se na gelenderu, pa se ubila!"

- Devojka je nađena u lokvi krvi i pantalone su joj bile iscepane. Živela je sa dva cimera, koji su saslušani u policiji  i koji su rekli da su spavali i da ništa nisu videli, ni čuli. Obdukcija je pokazala da nije silovana i da je sama sebe zaklala - objašnjava sagovornik za Alo.

Obdukcija je pokazala da nema tragova fizičkog maltretiranja, niti napastvovanja, postoje samo povrede koje su nastale od udaraca i usled rezanja arterije, a pored njenog tela pronađen je žilet kojim je sebi prerezala vrat.

Stanari zgrade su i dalje u šoku zbog onoga što su zatekli.

- Tog jutra oko četiri sata probudio me je jak tresak, pomislio sam da je neko bacio petardu ili tako nešto, ali malo kasnije pažnju mi je privukao žamor ljudi u dvorištu. Pogledao sma kroz terasu i ugledao devojku koja leži na leđima, a oko nje su bile policija i Hitna pomoć. Sišao sam dole i prvo što sam ugledao bila je velika količina krvi. Tada sam čuo da je devojka preskočila gelender, držeći se jednom rukom za njega, a drugom se preklala, a zatim se pustila da padne.

- Tokom uviđaja su bili prisutni i njeni cimeri, koji su bili u šoku i nepovezano su pričali kako su spavali za vreme tragedije. Koliko sam ih razumeo, najverovatnije se radi o mladalačkoj depresiji - ispričao je jedan od stanara.

Drugi stanari su rekli da devojku i njene cimere poznaju samo iz viđenja i da nisu pravili probleme, samo da su im se uljudno javljali. Kako dalje navode stanari, ovo je šesto ubistvo u poslednje dve decenije u ovoj zgradi.

Istraga je utvrdila da se radi o samoubistvu, ali još nisu razjašnjene okolnosti pod kojma se dogodila tragedija.

Meštani sela Gornji Stepoš šokirani su zbog svega što se dogodilo jer devojka nije bila problematična.

- Završila je studije japanskog jezika u Beogradu i trebalo je da ide na master. Ima stariju rođenu sestru, koja je nastavnica u školi, i dolaze iz normalne porodice. Roditelji su u veoma teškom stanju zbog svega, a majka je svaki dan na injekcijama - rekao je jedan od rođaka Milene Đ.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE